Aegon Cég Háttere

pile of assorted-color booksAz Aegon hagyománya 1844-re nyúlik vissza, amikor leeuardban temetkezési szervezetet indítottak a következő 140 évben számos biztosítási és pénzügyi befektetési feladat alakult ki Hollandiában. Az Aegon név 1983-ban jött létre, amikor két holland biztosító (AGO és ENNIA) Egyesült, hogy Hollandia második legnagyobb biztosítójává váljon. Az 1980-as években az Aegon felgyorsította globális növekedését, amely az USA-ból állt, ahol 1986-ban megvásárolta a baltimore-i székhelyű Monumental Company életbiztosítót. 1988-ra az AEGON egyetlen név alatt egyesítette bővülő szolgáltatását az Egyesült Államokban: Aegon USA, székhelye Cedar Rapids, Io. 1999-ben az Aegon megszerezte a Transamerica-t, az Egyesült Államok egyik legismertebb biztosítótársaságát, valamint egy gazdag hátterű céget.1988.

Az Aegon külön pénzügyi befektetési szolgáltatást hozott létre Hollandiában az Aegon Financial investment Monitoring BV megalakításával, amely később Aegon Property Monitoring néven vált ismertté. 1989. Aegon Egyesült Államok Pénzügyi Befektetési Igazgatósága, Inc. az Aegon United States Fact Adv fejlesztette ki. 1993. Az Aegon 40% – os kockázatot szerzett a skót Equitable Életbiztosító társaságban Societ a befektetési részleg lett skót Equitable Property Monitoring, amely később 2011-ben újra címkézte a Kames Capital-t. 2003. Az Aegon felvásárolta a tkp-t, a holland count on managert és a pension plan managert. A tkp Investments márkanév alatt használt megoldások ezt követően kerültek az Aegon AM – be. 2008. Aegon-Ipari Alapkezelő Zrt. (ABAKMC) jött létre, egy kínai törekvés, amelyben az Aegon Possession Administration 49% – os részesedéssel rendelkezik. 2011. Az Aegon AM végül aláírja a felelős befektetés alapelveit. 2015. Az Aegon AM 25% – os részesedést szerzett a La Banque Postale Possession monitoringban Franciaországban. 2018. Az Aegon AM közös vezetői csoportot hozott létre a létfontosságú európai üzleti egységek felügyeletére. 2019. Bas nieu entrato 2020. Az Aegon AM nemzetközi kombinációja februárban ténylegesen érvényben volt, a kapacitások négy nemzetközi befektetési rendszer köré szerveződtek. Szeptemberben a Kames Capital és a TKPI márkákat is bevonták, hogy összehangolják a nemzetközi képességeket az AEGON AM márkanév körül. Az Aegon AM egy teljesen külföldi tulajdonú vállalkozást hozott létre (F Thef enemy minden bizonnyal ellátja a kínai létesítményeket és a high-net-ort 2023-at. Az Aegon AM megállapodást köt az NIBC bankkal, hogy megvásárolja a biztosított finanszírozási kötelezettség (CLO) monitoring szolgáltatását Északnyugat-Európában a NIBC CLO platformjának megszerzésével. Az Aegon leállítja az A.s.r. – vel való kritikus együttműködését, és kiszélesíti az Aegon AM különböző fix bevételi szolgáltatását, amely a cég kitartása. Az Aegon AM 2035-ig meghosszabbítja partnerségét a Banque Postale Property Administration céggel.

Az Aegon története

MacBook Pro, white ceramic mug,and black smartphone on tableGlobális pénzügyi szolgáltató csoportként olyan cégek széles körét egyesítjük, amelyek együtt világszerte számos embernek segítenek életük maximalizálásában, különféle pénzügyi befektetési, biztonsági és nyugdíjazási lehetőségek biztosításával. Vállalati portfóliónk. Hosszú távú értéket fejlesztünk Befektetőink és más érdekelt felek számára tevékenységek, partnerségek és taktikai tulajdonosi kockázatok révén. Profilunk teljes körűen rendelkezik leányvállalatokkal az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, valamint egy világszerte széles körű adminisztrációs szervezettel; a Brazíliában, Kínában, Franciaországban, Spanyolországban és Portugáliában működő partnerségek mellett. Hollandiában kritikus kockázatunkkal értéket teremtünk egy piacvezető biztosítási és nyugdíjbiztosítási társaságban. Történetünk az 1800-as évek közepén kezdődött. a később az Aegon-hoz szerződött cégek a kezdetektől fogva hasonló elveken alapultak, mint amelyek a mai cégeink szokásait és célkitűzéseit tájékoztatják: segítve az embereket a legjobb életük élésében. Hollandiában az Aegon első előfutára az volt Algemeene Friesche Begrafenisfonds, temetési alap az Észak-Holland Frízföldön 1844-ben. Temetési alapokat hoztak létre, hogy temetkezési biztosítási kötvényt biztosítsanak a kis területeken, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az élvezetteket önbecsüléssel temethetik el. Hatvan évvel később az Egyesült Államokban azt a céget, amely minden bizonnyal valamikor Transamerica lesz, 1904-ben alapította Amadeo Giannini, egy fiatal vállalkozó, akit úgy azonosítottak, hogy gazdasági lehetőségeket teremt a több, nem egyszerűen kisebbség számára. Néhány évvel később Giannini fontos szerepet játszott az egyének és a vállalatok életének helyreállításában a San Francisco-i földrengés után. Sok éven át ezek a vállalatok növekedtek és egyesültek másokkal, hogy végül azok az elemek legyenek, amelyek ma az Aegon szolgáltatásait alkotják. És bár az a technológia, amelyet üzleti tevékenységünk jelenleg az ügyfelek kiszolgálására használ, jelentősen átalakult, alapvető viselkedésük és céljaik rendkívül hasonlóak maradnak azokhoz az egyénekhez, akik mintegy 180 évvel ezelőtt elindították az Aegon történelmét.

Az Aegon prioritása vagy célja

five children smiling while doing peace hand signAz éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, a beépítés és a változatosság az Aegon tartós technikájának két témája. Környezet. Az Aegon támogatja az éghajlatváltozással szemben ellenálló gazdasági légkörre és a nettó zéró világra való átállást. Kiegészítés és sokszínűség. Szeretnénk, ha mindenki úgy érezné, hogy valódi énjét működésbe hozhatja anélkül, hogy félne az ítélettől vagy a diszkriminációtól. A technikánk. Fenntarthatóság. A fenntarthatósággal kapcsolatos módszerünk fontos ahhoz, hogy segítsünk az embereknek a legjobb életüket élni, és biztosítsuk a jövőt mindenki számára. Az aegonnak egyedülálló lehetősége és felelőssége, hogy részt vegyen egy fenntarthatóbb és igazságosabb világ megteremtését célzó világméretű kezdeményezésekben. Tisztában vagyunk azzal, hogy a fenntarthatósági problémák hatással vannak szervezetünkre, amely tevékenységünk, mint szervezet, emellett befolyásolhatja a társadalmat és a bolygót. Szeretnénk, ha az Aegon megfelelő helyzetben lenne ahhoz, hogy megértse, kezelje és szükség esetén enyhítse ezeket a hatásokat. Ennek eredményeként kapcsolatba lépünk az érdekelt felekkel, hogy segítsenek megvizsgálni, melyek a legfontosabb fenntarthatósági aggályok vállalataink számára. Az Aegon fenntarthatósági technikáját a Worldwide Sustainability Board (GSB) irányítja. 2022-ben a GSB felügyeli a fenntarthatósági ütemterv növekedését, amely meghatározza azokat a lépéseket, amelyeket fenntarthatósági törekvéseink megvalósítása érdekében teszünk.

Fenntarthatósági adminisztrációnk. A GSB fő feladata, hogy a fenntarthatóságot közvetlenül a tevékenységeinkbe vezesse, növelje és integrálja, és a helyi fenntarthatósági bizottságok és szakmai munkacsoportok támogatják. Ez az irányítási keret áttekinti fenntarthatósági ütemtervünk alkalmazását. Emellett minden tevékenységünk során a fenntarthatóságra helyezi a hangsúlyt, miközben bizonyos következetességet biztosít a fenntarthatósággal kapcsolatos tevékenységekben és döntésekben. A GSB a fenntarthatósággal kapcsolatos termékek, folyamatok, kampányok és interakciók mellett javaslatokat és áttételeket is nyújt bizonyos témákban, mint például a befogadás, a sokféleség és a felelős befektetés. A GSB emellett konzultációs feladatot lát el a felügyelőtanács előtt, a Felügyelő Bizottság kinevezési és igazgatási Bizottsága pedig végső felügyeletet gyakorol. Pontosan hogyan lehet felmérni a sikert. Az Aegon fenntarthatósági jelentéstételi programja elengedhetetlen a fenntarthatósági ütemterv sikerének elemzéséhez és a többi fenntarthatósági témában elért előrehaladás méréséhez. A jelentéstételi program a globális vállalati fenntarthatósági csoport tapasztalataiból és a vállalat finanszírozási funkciójából profitál, hogy fellendítse és éretté tegye: például a nem pénzügyi információk gyűjtését és felügyeletét, az eljárások és ellenőrzések értelmezését, valamint a robusztus lefedettségi eszközök végrehajtását. Ez biztosítja, hogy a program továbbra is megfeleljen az előremutató szabályozási követelményeknek, információt szolgáltasson a rangsoroló vállalatok számára, és értékelje a fenntarthatósági célok irányába tett előrelépést. Integrált lefedettség. Az Aegon célja, hogy a hosszú távú (mind gazdasági, mind fenntarthatósági) értékteremtési módszereink mellett kiegyensúlyozott összefoglalót nyújtson az Aegon eljárásairól, módszereiről és teljesítményéről a legfontosabb érdekelt felek számára csapatok. Az Aegon integrált éves nyilvántartása a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok szerint készül.

Szólj hozzá!