Minden a művészetről az Aegonnál

A művészet nemcsak örömet hoz az emberek életébe, hanem a kreatív gondolkodást és a leleményes érvelést is ösztönzi. Az 1991-ben alapított Aegon Művészeti kollekcióval, amely mintegy 1100 dolgot tartalmaz több mint 330 zenésztől, arra törekszünk, hogy inspiráljuk munkatársainkat. Azáltal, hogy a gyűjtemény észrevehető és finanszírozza a különböző szociális intézmények, mi is szándékában áll, hogy motiválja a közösségek vagyunk egy része. Emellett úgy gondoljuk, hogy a művészet élénkíti a vitát, számos típusú innovációt képvisel, és értékeli az apró és nagy eseményeket szerte a világon. Gyűjteményünk fenntartja mind a feltörekvő készségeket, mind a fejlett zenészeket.

Új nézőpontok

a bunch of pillows that are on a tableAz Aegon nem szerez vagy kezel műtárgyakat pénzügyi befektetés céljából. Ha művészetünk értékesen bővül, csodálatos-de ez nem a gyűjteményünk célja. Mi kurátora alapján kulcsfontosságú stílusok és egy sor társadalmak és nézőpontok. Gyűjteményünk a következő témák körül forog: egyének személyes történetei; innováció; Természet; Idő. Helyezze az üzleti művészetet keresztezett munkakörnyezetbe. Az Aegon Művészeti gyűjteményének célja, hogy motiváljon minket és új ötleteket fedezzen fel. Ez nem meglepő, akkor, hogy egy személy a mi tételek szerepel egy kiállítás megnézni a szerepe az üzleti gyűjtemények, feltéve, hogy a növekedés a home office. Kreatív képviselőnk ebben a törekvésben gi AssS Assmann holland művész készítette a szobrot vas, természetes bőr nyereg, természetes bőr, szövet, gombok felhasználásával, az Aegon pedig 2013-ban vásárolta meg. Ami egy évvel később, a négylábú bajnok a kabala egy rendkívül meglévő kiállítás a CODA Múzeum a közép-holland város Apeldoorn. De mi kell történnie, hogy a vállalati művészeti gyűjtemények épültek, hogy felélénkül a hagyományos munkahelyen? Művészettörténész és menedzser J a kiállítás összefüggésében az” offsite ” emellett leírja azt a művészetet, amely a szokásos irodaterületét egy teljesen új területen mutatta be.

I Ij Nstroom vesz darabokat a különböző vállalati gyűjtemények-beleértve a W látogatók jönnek, és működik minden nap egy-az-egy-fajta beállítás körül remekművek Holland üzleti gyűjtemények. A harmadik iroda:az esemény, cég Offsite Delling mégis mi történjen a cég művészeti gyűjtemények épültek fel a hagyományos irodai? Művészeti krónikás és menedzser J az esemény összefüggésében, az” off site ” szintén olyan művészetre utal, amely ténylegesen elhagyta a szokásos irodáját, hogy egy teljesen új helyszínen legyen kiállítva. i Ij Nstroom vesz darab különböző üzleti gyűjtemények-beleértve a W látogatók jönnek dolgozni minden nap egy külön környezetben határos műalkotás Holland vállalati gyűjtemények. A kiállítás minden bizonnyal december 4-ig tart. VBCN nyílt kurátor a.A VBCN egy független nonprofit egyesület a know-how megosztására holland cégek és állami vagy félig állami intézmények között, amelyek saját művészeti gyűjteményekkel rendelkeznek. A VBCN OPEN hároméves megtiszteltetés a menedzserek számára, hogy rendszert biztosítsanak a kortárs kurátorok számára. A győztes pénzjutalmat kap a kiállítási javaslat tényleges átalakításáért.

Aegon kinyilatkoztatása: mit mond?

white ceramic jars on white tableEz egy látomás, egy előérzet, egy megvilágosító álom, hogy Aegon Targ Targ emellett Aegont a hódítónak nevezte, ő volt a nyugati kontinens legelső vezetője. Úgy tűnik, hogy Aegon, a horizontra nézve, a fekete vizeken túl, a Sárkányszikla felett, gazdag földet látott lakni. Ettől a perctől kezdve minden targar conEn a koronával előre meg van határozva, hogy fogadalmat tegyen egy szent cél felé: ennek a földnek a meghódítására. Mégis van még! Aegon szavaival élve, biztosan eljön az a nap, amikor egy hosszú tél kezdődik, amely északról kezdve minden bizonnyal teljes sötétségben leszáll az élők egész bolygójára. A szeleket a hideg és a sötétség fogja uralni. Az árnyékok minden bizonnyal véget vetnek az embereknek, és az egyetlen remény a túlélésre egy Targary Viser spiega lesz ez egy mese, amelyet generációkon keresztül adtak át, apától fiúig, a Targary famiglia-ban még mindig a „Sárkány rezidenciája” és Viser racconta király kezdeti epizódjában vagyunk, amikor ez a deres megérkezik, Rhaenra és ha a hímek földgömbje át akar jutni, egy Targary-t ugrunk előre a nyolcadikban, és ismét visszatérünk a lemezre ez az előrejelzés. Mindig Viser Vis mik a nehézségek? Ha Viser intendeva s szándékában állt átadni a stafétabotot lányának azzal, hogy királynőnek választotta, ami valójában allestert is legyőzné, akkor már tudjuk, hogy valójában egyik sem az a kedvenc, aki a vas trónon ül a keleti kontinens uralkodójaként.

Aegon próféciája

chess pieces on boardAegon próféciája valójában már felismertük, hogy teljesül. Valójában nem Rhaenra lesz, amit az Aegon bemutatott, minden bizonnyal aggasztja a „Trónok videojátékában”tájékoztatott eseményeket. A tél beköszöntével és a trón meghódításával 2 Targ Targ Aegon álma nem határozza meg szexuálisan, hogy minden bizonnyal Targ uralkodójává válik, megértjük, hogy mind Daenery Daener Targ ő LyAnna Stark fia, mind Raegar Targar Targ sokkal jobban értékeljük, amit Aegon kijelentett: „Aegon látta a teljes sötétséget azokon a széleken,… Egyértelmű, hogy deres megérkezett. Esemény, amely garantálja, hogy a „Video game of Thrones” elején legyen, amely sötétséget, hideg és nehéz időket hoz … és ami bennük rejtőzik, az tönkreteszi az élők világát. Ebben a következő komponensben kiemeljük, hogy ez nem csak éghajlati kérdés lesz, hanem minden bizonnyal sokkal konkrétabb veszélyek is lesznek, amelyek halálhoz vezetnek. Ismeretlen emberekről és az éjszaka királyáról beszélünk. Amikor ez a deres megérkezik, Rhaenra a prófécia egy egyesült és erős egyesített Királyságról beszél, amelyet egyetlen király vagy királynő vezet, amely valójában képes volt megőrizni a nyugalmat az emberek között egy magányos ellenséggel szemben. És ha a világ a férfiak szándékozik elviselni, Targary kardok”. Az biztos, hogy Aegon bemutatta a Targar famiglia uralkodóját, valami nincs rendben Aegon kinyilatkoztatásával. Vannak, akik azt állítják, mindazonáltal, hogy Aegon jóslata nem beszélt Daener-ről valójában, a látomás szerint, a Targary valójában tudjuk, hogy az éjszakai királyt Ara ölte meg lehetséges, hogy a jég és a tűz dallamát inkább a „Sárkány házának”szánják? Látni fogjuk a következő epizódokat!

Szólj hozzá!